tiistai 2. elokuuta 2011

23 Heinäkuuta tapahtui tälläistä..

..Siis naimakaupat, sukunimi vaihtui jne. jne. :D
Ikävä kyllä kaikkea askarreltua ei tullut kuvattua, niitä löytyi jos jonkin näköisiä..
Mutta tässä edes muutama. Ja tietysti pakolliset mekkokuvat :)


Paikkakortit valmistuivat sarjatyönä..

Kreppiruusut olivat alkuun kamalin haaste ikinä :D
Mutta loppujen lopuksi ne menivät vaikka silmät kiinni tekien.

Maljakot ruusuille.



Itsetehdyt hääkakut. (Noora koristeli suklaalla)
Irish Coffee:n makuiset. Ohje löytyy lopusta.
Tämä taitaa olla bravuurini, ei voi koskaan mennä mönkään :)

Pöytänumerot näyttivät tältä,
minusta ihan supersuloiset.
Mitä mieltä sinä olet?

Tässä näkyy jopa sulhastakin, mutta minun mekkonihan
se pääsyy tälle kuvalle on ;) Tälläinen se oli siis virallisten toimien loppuun.
Mekko on ostettu Friiarista, jonka omistaja tämän on tehnyt.
Puku kävi Porissa häämessuilla, jonka jälkeen sain sen puoleen hintaan!
Uniikki helmeni, ihana!

Ja kun häätanssi oli tanssittu..
Sain luojan kiitos vaihtaa vähän kevyempään hameeseen!
Ilma ei kuitenkaan ollut mikään viilein.
Tämän hameen löytäminen oli hankalempaa kuin hääpuvun :D
Hame on myös Friiarista, mutta ei mikään tavallisin ratkaisu.
Alunperin alushameena toiminut hääpuku kakkoseni sai tylliä ja elämää
 myös omistajan kädentaidoista. Ihana Fifties!



Irish Coffee -kakku

Pohja:
200 g keksejä (Digestivet ovat mielestäni parhaita & jos niitä käytät niin puolet paketista on hyvä)
80 g voita

-Murenna keksit, sekoita joukkoon sulatettu rasva. 
Levitä taikina vuoan pohjalle leivinpaperin päälle 
tasaiseksi kerrokseksi.
Siirrä pohja kylmään täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
250 g Maustamatonta tuorejuustoa
150 g Sokeria
2 g Vaniljasokeria
0,5 dl Viskiä
2 kpl Keltuaisia
2 kpl Valkuaisia
1 dl Vahvaa kahvia
6 kpl Liivatelehtiä
2,5 dl Kuohukermaa

- Sekoita tuorejuusto, 100 g sokeria, vaniljasokeri, keltuaiset ja viski tasaiseksi massaksi.
- Sulata hyvin liotetut ja valutetut liivatelehdet kuumaan kahviin ja
kaada liivate seos ohuena nauhana koko ajan sekoittaen tuorejuustomassan joukkoon.
- Vaahdota loppu sokeri ja valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
- Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. 
Yhdistä vaahdot ja tuorejuustoseos. Kaada vuokaan
pohjan päälle ja anna hyytyä kylmässä hyvin peitettynä vuorokauden ajan.

(Omasta mielestä riittää kyllä vähempikin aika kylmässä, mutta oman maun mukaan.
Ja jos ei välitä niin alkoholin mausta kakuissa, niin viskin voi jättää vähemmällekkin. 
Mutta ei missään nimessä kokonaan pois!)

Vi Ses.

2 kommenttia: